سفارش تبلیغ
صبا ویژن

علی داودی
 
لینک دوستان
پیوندهای روزانه
بقایای معبدی اسرار‌آمیز که در صدها سال قبل بر قله یک کوه احداث شده، در چین پیدا شد.

به گزارش ایسنا باستان‌شناسان چینی در محوطه‌ی تاریخی در استان ژیانگکسی در شرق چین موفق به کشف بقایای معبدی اسرار آمیز با قدمتی 800 ساله اثر تائوئیست‌ها شدند که در ساخت آن از مصالح ویژه‌ای استفاده شده است.

به گزارش شینهوا، این معبد بر روی قله یک کوه و در ارتفاع 1200 متری از سطح دریا قرار داشته و باستان‌شناسان مساحت آنرا در حدود 5538 متر برآورد کرده‌اند.

طبق بررسی‌های باستان‌شناسان، معبد تائوئیست‌ها در سال‌های قبل از پیدایش سلسله یوآن در سال 1206 میلادی، احداث شده است.

باستان‌شناسان این معبد را یک بنای اسرار آمیز می‌دانند که با قطعات بزرگ سنگ در اشکال مختلف و بدون استفاده از ماده‌ای برای چسباندن آنها به یکدیگر، ساخته شده است.

هم‌چنین در حریم این بنای تاریخی تعداد زیادی قطعات سنگ که وزن برخی از آنها به نیم‌تن می‌رسد، وجود دارند که این سوال را در ذهن به‌وجود می‌آورد که کارگران در صدها سال قبل چگونه آنها را به بالای کوه آورده‌اند، کاری که اکنون نیز با استفاده از دستگاه‌های مدرن، بسیار سخت است.

در حدود یک هفته قبل نیز، بقایای جاده‌ای تاریخی معروف به «جاده چای و نمک» در استان هونان در جنوب چین کشف شد که قرن‌ها قبل با استفاده از نزدیک به 100 میلیون قطعه سنگ ساخته شده است.

در ماه مارس نیز، با کشف دروازه جدید مقبره‌ی اولین امپراطور چین که به مقبره‌ی «ارتش سربازان خاموش» شهرت دارد، شمار دروازه‌های این اثر تاریخی شاخص جهان که یکی از محوطه‌های تاریخی ثبت‌ شده کشور چین بر فهرست میراث جهانی سازمان یونسکو است، به رقم چهار رسید.

در سپتامبر 2009 نیز، تعدادی از باستان‌شناسان چینی از کشف بخش جدیدی از یکی از مشهورترین سازه‌های ساخته‌ی دست بشر ، دیوار چین، خبر دادند که بین 1800 تا 2200 سال پیش ساخته شده است.

کارشناسان طول این بخش جدید از دیوار چین را حدود 11 کیلومتر تخمین زده‌اند.

در ماه ژوین نیز، باستان‌شناسان چینی پس از گذشت حدود یک‌ماه از آغاز کاوش در مقبره‌ی نخستین امپراطور چین، موفق به پیدا کردن مجسمه‌های سفالی 100 سرباز دیگر از جمله یک ژنرال ارتش شدند که به‌دلیل قرار‌ گرفتن زیر یک ارابه از دیگر مجسمه‌های سفالی سالم‌تر مانده‌اند.

در ژانویه 2009 نیز، باستان‌شناسان چینی اعلام کردند که موفق به کشف قدیمی‌ترین خانه‌های ساخته‌شده در غارها در جهان همراه صدها اثر تاریخی شده‌اند که کم‌ترین قدمت آن‌ها 6000 سال است و قدیمی‌ترین خانه‌های غاری جهان می‌توانند لقب گیرند.

این خانه‌های غاری پس از سال‌ها کاوش در منطقه‌ای کوهستانی در شمال غربی چین توسط باستان‌شناسان یکی از مؤسسه‌های باستان‌شناسی چین کشف شده و احتمالا بین سال‌های 3500 تا 3000 پیش از میلاد مسیح (ع) ساخته شده‌اند.

این خانه‌ها در اواخر دوره‌ی نوسنگی توسط مردم تمدنی ناشناخته به نام یانگشائو ساخته شده‌اند که هزاران سال پیش در ساخت ظرف‌های سفالی، نقاشی روی آن‌ها و ساخت ابزار از سنگ و استخوان حیوانات استاد بوده‌اند.

در ژانویه 2008 نیز، پس از دو سال کاوش در یکی از مشهورترین محوطه‌های تاریخی کشور چین، سنگواره‌ی جمجمه‌ای یک‌صد هزار ساله همراه اشیایی تاریخی کشف شد.

این جمجمه‌ی منحصربه‌فرد پس از دو سال کاوش در یکی از محوطه‌های تاریخی منطقه‌ی هنان کشف شد. این محوطه حدود 260 متر مربع مساحت دارد. سنگواره‌ی یادشده شامل 16 تکه از جمجمه‌ای با ابروی بیرون‌زده و به سمت جلو است.

در دسامبر 2007 نیز، باستان‌شناسان چینی شمشیری برنزی را همراه اشیایی دیگری از جمله ابزار سنگی، تبر، بیل، شیشه و همچنین نیزه‌ای منقوش در منطقه‌ی چانگ کینگ در جنوب غربی این کشور کشف کردند.

در آگوست 2007نیز، باستان‌شناسان توانستند پس از 35 سال کاوش، به قصر مخفی نخستین امپراطور چین که در زیر معبدی باستانی قرار داشت، راه یابند.

[ چهارشنبه 89/2/22 ] [ 8:45 صبح ] [ علی داودی ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By themzha :.

درباره وبلاگ

امکانات وب


بازدید امروز: 67
بازدید دیروز: 253
کل بازدیدها: 1655733